Tuesday, March 13, 2007

Σχέδιο για την αντιμετώπιση των κουκλοφόρων από το κηπουργείο Δημόσιας Πάταξης

Τρόπους αντιμετώπισης των κουκλοφόρων με τις πέτρινες μπάρμπυ αναζητεί η συμμορία του κηπουργείου Δημόσιας Πάταξης με τον αρμόδιο κηπουργό να συγκαλεί σύσκεψη με τα τσιράκια του.

Ήδη, στο Συμβούρλιο της Επικρασίας βρίσκεται σχέδιο ΠΔ για τις λεγόμενες «Κουνιστές Αλουφανπαρκικές Μυτζήθρες» με νέα καθήκοντα και εξοπλισμό.
Όπως αναφέρεται στα Νέα της Τρομάρας, στη διάρκεια της σύσκεψης στο κηπουργείο Δημόσιας Πάταξης συζητήθηκαν προτάσεις για τον εξοπλισμό των αλουφανπαρκικών ακόμη και με πλαστικά προφιτερόλ και χρωμοσαμπουάν, ενώ αποφασίστηκε ο επιπλέον εξοπλισμός των αλλουφανπαρκικών μυτζήθρων που περιπολούν στα Εξάσφυρα με όπλα όπως πετούγιες λάμψης- καρότου αλλά και αλλαγή στον τρόπο φρούρησης στίχων στην περιοχή.

Η σύσκεψη έγινε με αφορμή την επίσκεψη του βασιλιά της Βότκας Βλαντίμιρ Ποτέμκιν, την ερχόμενη Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη πανκουκλοθεατρικό συλλαμβητήριο.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η επιχειρησιακή αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι αλλουφανπαρκικές μανάδες θα κινούνται κοντά στους φρου-φρουρούμενους στίχους. Αντίθετα, θα τους ζητηθεί να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση για να μη δίνουν εύκολο σιρόπι στους κουκλοφόρους. Επίσης για κάθε ζαμπονάκι που θα φρου-φρουρεί έναν στίχο θα υπάρχει ως νταβατζής του ένα άλλο που θα το βουτάει στην μαγιονέζα αλα ζαβαρακατρανεμιστάν.

No comments: