Thursday, January 29, 2009

Τουρίστες της Γκοαμάϊντανο και στο Ζαβαρακατρανεμιστάν;

Τουρίστες της Γκοαμάϊντανο και στο Ζαβαρακατρανεμιστάν;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο η Μπόρα Ντεμασφτάνη, σε δηλώσεις της μετά τη σύνοδο των Γενικών Υποθέτων των κυπουργών Εξωντερτιακαικαημών της Πανπανελικής Ενωσης
Το Ζαβαρακατρανεμιστάν, όπως δήλωσε χτες η κυπουργός Εξωντερτιακαικαημών Μπόρα Ντεμασφτάνη από τις Μπουρδέλες, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχτεί στα μπαγκαλόους της τουρίστες της Γκοαμάϊντανο.
Η Καφρήνα, μαζί με τις υπόλοιπες Πανελίστριες εταίρες εμφανίζεται πρόθυμη να «φιλοξενήσει» τους τουρίστες των Μπαρακιανών στη Γκοαμάϊντανο, αν και όποτε τερματιστεί, η λειτουργία του θερέτρου. Η προθυμία των Πανελιστριών να «εξυπηρετήσουν» το ανθρωποφαγικό προφίλ του νέου Μπαρακιανου προέδρου, πιθανότατα αποτελεί συμβατική τους υποχρέωση έναντι των συμφωνιών που έχει υπογράψει η ΠΕ με τις ΗΠΜ για θέματα ανασφάλειας, μετά την 11η Σεπτεμβρίου.
Χτες η Μπόρα Ντεμασφτάνη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιοκάφρου για αυτό το θέμα μετά το συμπόσιο Γενικών Υποθέτων των κυπουργών Εξωντερτιακαικαημών της ΠΕ, παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα «ανοιχτό» θέμα προς επιβολή στην ΠΕ και σημείωσε ότι το Ζαβαρακατρανεμισταν θα πρέπει πρώτα να εξετάσει το ιδιαίτερο παρανομικό καθεστώς στην αμπελοχωραφά μας, τις προϋποθέσεις και την κοινή πανπανελική παραπολιτική στο θέμα αυτό και στη συνέχεια να λάβει συγκεκριμένες αποφράξεις.
Πάντως, η Μπόρα Ντεμασφτάνη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση του Παράγκα Ομπόμπα να κλείσει τα μπαγκαλόους της Γκοαμάϊντανο, τονίζοντας ότι ήταν αίτημα όλων των πανελικών διδακτορίσκων.

No comments: