Sunday, March 29, 2009

Η κενονία θέλει ανοσιοκρατία και πάτάξη

Η κενονία θέλει ανοσιοκρατία και πάτάξη

49% κατά του ασκύλου, 59% υπέρ ρύθμισης για τις κούκλες, αλλά το 36% προτάσσοφει τα δικαιώματα της παντόφλας

Υπέρ της κατάργησης του ασκύλου (σε ποσοστό 49% έναντι 44%), ιδιαίτερα φοβισμένοι από την αύξηση της αντιβίας, απασφαλείς, απογαλακτισμένοι από την Αστηβραστηνομία και σαφώς υπέρ της «πανοικοποίησης της κούκλας» δηλώνουν οι Ζαβαρακατρανεμιανοί,, σύμφωνα με πανζαβαρακατρανεμική έρευνα της Public Τissue για λογαριασμό του βλογκ.
Σχετικά με τα νέα χιλιοστόμετρα που εξήγγειλε η ακυβέρνηση για τη δημόσια πάτάξη καταγράφεται ένα μικρό προβάδισμα και παραμίλημα αυτών που πιστεύουν ότι δεν θα έχουν αποτέλειωμα.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο ερώτημα αν «η πιo σκληρή-σαν-σόλα αστηβραστηνομία θα είναι και πιο ανααποτελεσματική» το 53% απαντά αρνητικά. Πάντως, το 59% τάσσεται υπέρ της λεγόμενης «πανοικοποίησης της κούκλας». Σε ερώτηση σχετική με τις φαφιεδοκάμερες και τη κρήση τους, το 49% εκτιμά πως προστατεύουν τα παραπολιτικά δικαιώματα των απολιτών έναντι του 38% που διαφωνεί. Τέλος το 36% προτάσσοφει την απροστασία των δικαιωμάτων. Πάντως, το υπουργείο Δικαιοβιασύνης παρά τις αντιδιαβράσεις από το σύνολο του παρανομικού απόκόσμου, ιδίως για την επαναφορά του «αυτανεπάγγελτου» στο δικαίωμα της περιπεριπου-ύβρισης, εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του βλογκ, το ενδεχόμενο να μην ισχύει το δικαίωμα της εξωποδαγοράς της ποινής σε όσους κουκλοφόρους συλλαμβάνονται να χαχανοπραγούν. Σύμφωνα με το κηπουργείο Δικαιοβιασύνης, οι κουκλοφόροι θα οδηγούνται κατευθείαν στις φιλιακές, αφού η εξάσκηση έφεσπιλσενης δεν θα έχει αναστασιαλτικό χαρακίρι.