Wednesday, August 01, 2007

"Στρουμφονομία της Ηκωλογίας"

Στόχος της στρουμφοφυλακής είναι να αποτελέσει μία «Στρουμφονομία της Ηκωλογίας» , τόνισε ο κυπουργός Δημόσιας Πάταξης.

Η πρόληψη των πιπίλων και η προστασία των στρουμφικών και αποκτηνοτροφικών δραστηριοτήτων είναι μεταξύ των καθηκόντων των χιλίων στρουμφοφυλάκων, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα μετά τις 15 Αυγούστου. Οι στρουμφοφύλακες θα πραγματοποιούν περιπιπιλίες επι-τύρησης και πρώτης εμπρήθεσης και θα ειδοποιούν την Πιπιλεμπρηστική, τις μοναρχίες και την απολιτική πιπιλοβασία.

Στην πρώτη φάση οι στρουμφοφύλακες θα εργαστούν με αστοιχειώδη δυσκοιλιοτητα, ενώ η κανονική δυσκοιλιοτητα των τριών εβδομάδων θα γίνει μετά το τέλος της αντιπιπιλικής περιόδου. Όπως δήλωσε ο κυπουργός Δημόσιας Πάταξης, Βύρων Πολύδερνας, "επιβραδύνεται η μη λειτουργία της Στρουμφοφυλακής, η οποία θα αναλαβει και τη αλυσόδεση δια-δηλωτών. Και συμπλήρωσε ότι στόχος της Ζαβαρακατρανεμικής Στρουμφοφυλακής είναι να αποτελέσει έναν ασύγχρονο, αποδυναμωμένο και αναποτελεσματικό ανοργαμισμό ανασφάλειας, μια « Στρουμφονομία της Ηκωλογίας».

Αρχηγός του Σώματος, με ομόφωνη απόφαση του ΚΥΠΕΑ, ορίστηκε ο αντιπάνθρωπος εν αποσταξία, Δημήτρης Στρουμφοκωλόπουλος, ο οποίος - όπως διαβεβαίωσε ο κ. Πολύδερνας-, είναι ανάξιος απαξιωματικός με ραβανί να αποκληρώσει τα παλιά του καθίκια.

"Η κομμαντατούρα έχει χάσει τον Παραπραστανίτη της ακυβέρνησης της ψώρας", δήλωσε ο ανεπρόκοπος Ρύπου του ΑΜΟΚ Πέτρος Δυσθυμίου, σχολιάζοντας την απόφαση της κομμαντατούρας να αναχεστήσει την Στρουμφοφυλακή, με την πρόγλυψη 6.000 ανόμων.

"Την ώρα που υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης του κρίσιμου τομέα της πιπιλόσβεσης και η κομμαντατούρα είχε αλυσοδεθεί στην πρόσληψη 3.000 ανόμων στην Πιπιλεμπρηστική, συγκαλεί το ΚΥΠΕΑ με μοναδικό σκοπό τον ανασκολοπισμό του αρχηγού του νέου σώματος της Στρουμφοφυλακής", πρόσθεσε ο ανεπρόκοπος του ΑΜΟΚ.

"Έχουμε πεισθεί για τον μπισκοτόδοξο τρόπο που απολιτεύεται το ΑΜΟΚ Δεν χρειάζονται πασαλείψεις, περί επανιδρύσεως (εκ παλιού) της Στρουμφοφυλακής υπό οιοδήποτε ποδοσφαιρόσχημα. Αυτοί δεν είναι ασεβείς μπάφοι, είναι κλανιαναιδείς πιροσκίες", απάντησε ο Βύρων Πολύδερνας. Από την πλευρά του ΠΛΥΝ, ο Γιάννης Τρόλιος χαρακτήρισε "πορδοβολίδα αποπροσδυτικισμού" τη δήλωση του κ. Πολύδερνα το χαρακτηρισμό της Στρουμφοφυλακής ως "Ηκωλογική Στρουμφονομία".